login

Същност на системите за контрол на достъпа

Познаваме в детайли всеки един аспект от системите за контрол на достъпа и ги реализираме съобразно вашите цели.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
cog

Проектиране и изграждане на системи за контрол на достъпа

Предоставяме комплексно обслужване на системи за контрол на достъпа за жилищни, административни, индустриални и други типове обекти.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
pattern-lock

Различни видове системи за контрол на достъпа

Осъществяваме монтаж и инсталиране на системи за контрол на достъпа, като съобразяваме спецификите им и подхождаме индивидуално.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Иновативни решения за контрол на достъпа

Предлаганите иновативни системи за контрол на достъпа осигуряват отлични решения за вашето жилище, офис, хотел, фабрика, паркинг и други.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Какво представлява системата за контрол на достъпа?

VAC Security ви предлага модерни системи за контрол на достъпа, с които да се чувствате защитени и да автоматизирате процесите си.

Контролът на достъпа е една от най-добрите системи за сигурност, от която се възползват собственици на жилища, административни и индустриални помещения. Системата осигурява контролиран достъп на лица до определени обекти, в т.ч. офиси, производствени площадки, складове за съхранение, различни административни и/или търговски центрове и много други.

Благодарение на набор от компоненти (четец за контрол на достъп, терминали за контрол на достъп и други) и изграждането на връзка между тях, базирана на компютри и софтуери  за съхранение и обработка на данните, се постига изключителна гъвкавост и ефективност в пропускателния режим, както до дадена сграда, така и до отделни места вътре в нея.

Решението, което предлага VAC Security, ви гарантира, че до обекта ви ще се осъществява строг пропускателен режим, базиран на различни устройства – чипове, магнитни карти, турникети, бариери и т.н.

Как се проектира и изгражда система за контрол на достъпа?

VAC Security проектира, изгражда и поддържа системи за контрол на достъпа, съобразявайки се с индивидуалните ви потребителски търсения и цели.

Всяка система за контрол на достъпа, в зависимост от обхвата и големината си, както и типа контролиран достъп, който се търси, се проектира и изгражда по индивидуален проект.

Основните фактори, които бихме могли да изведем по отношение на проектирането на система за контрол на достъпа, са:

  • Типът обект, за който се изгражда – административни и/или жилищни сгради, търговски центрове, хотели, фабрики, складове и други;
  • Големината на проекта и функционалността – предлагат се различни видове функционалности за контролиран достъп, като най-използвани са контрол на достъп с чип (прилагат се най-често за вход в жилищни сгради, контрол на достъп за асансьори и отделни жилища), магнитни карти и други.

Изграждането на система за контрол на достъпа включва монтаж на набор от компоненти като четци за контрол на достъпа, магнитни карти, чипове за контрол на входни врати, инсталиране на компютри и софтуер за обработка и съхранение на данните.

Нашите системите за контрол на достъпа отговарят на нуждите ви за различни по характер и големина системи – от контрол на достъпа за входни врати (с чип или карта) до контролирано пропускане в офиси, отдели и индустриални помещения.

Видове системи за контрол на достъпа

Имате търговски обект, хотел, офис или друг тип обект, който искате да защитите? Със системите за видеонаблюдение на VAC Security се възползвате от всичките предимства на този тип охранителни системи.

VAC Security изгражда и поддържа системи за контрол на достъпа с широк спектър от приложение.

За нуждите на жилищни кооперации и блокове, и/или големи административни и индустриални обекти, можете да се възползвате от: домофонни системи, входни заключващи системи, контрол на достъпа за автомобили, турникети, електромагнитни системи, асансьорни системи, контрол на достъп с пръстов отпечатък и други.

Ние ще съобразим всички ваши изисквания и ще предложим отлични решения за осигуряване на функционален и надежден автоматизиран пропускателен режим.

Решения за контрол на достъпа, предлагани от VAC Security

Ние сме вашият доверен партньор за осигуряване на ефективни и гъвкави системи за контролиран достъп. 

VAC Security предлага професионални съвременни решения за контрол на достъпа за:

  • Микро, малки и средни бизнеси, позиционирани в различни индустриални области;
  • Жилищни сгради – кооперации, блокове, къщи;
  • Хотели, ресторанти, заведения и други;
  • Паркинги и търговски центрове.

С нас можете да сте спокойни за надеждната работа на вашите системи за контрол на достъпа, тъй като се грижим и за тяхната последваща поддръжка.

Имаш нужда от допълнително съдействие и/или получаване на индивидуална оферта за изграждане на система за контрол на достъпа?

ПОИСКАЙ ОФЕРТА
ПОИСКАЙ ОФЕРТА