Запознайте се с мисията, целите и дейностите на VAC Security

За VAC Security

VAC Security е естествено продължение на “Вижън Системс” ЕООД с основен фокус предлагането на решения за различни системи за сигурност. Компанията има над 15 години опит в области като IT, софтуер и хардуер, системи за сигурност и дигитални услуги. За да предоставим високо качество на услугата, надеждност и иновативност, от VAC Security си сътрудничим с водещи доставчици на охранителна техника и свързаните с тях софтуерни и хардуерни продукти.

Нашите мисия и цели

Във VAC Security се стремим към предлагането на цялостни решения за охрана на различни бизнес и търговски обекти, административни сгради, хотели и други. В работата си се осланяме на качество, иновации и надеждност. За да успеем да отговорим на всеки един аспект от тази наша философия, се грижим за поддържането на коректни бизнес отношения. В изпълнението на всеки възложен ни проект си поставяме ясни цели и срокове, за спазването на които гарантираме.

Нашата дейност

Дейността на VAC Security е тясно специализирана в изпълнението на различни по мащаб проекти за охрана, безопасност и сигурност от ново поколение. Предлагаме цялостни решения в областта – проектираме, изграждаме и поддържаме системи за сигурност, като в обсега ни попадат:

  • Системи за видеонаблюдение;
  • Системи за контрол на достъпа;
  • Алармени системи;
  • Пожароизвестяване.

Реализираме и проекти за структурно окабеляване – структурни кабелни системи и мрежови инфраструктури.

Направи запитване

С VAC Security сигурността за бизнеса ви е гарантирана!

Имаш нужда от някоя от предлаганите услуги?
Направи запитване